Di Legno

Di Legno is de specialist in verouderde houten vloeren die de uitstraling hebben van een doorleefd en vele jaren oud parket. Nieuw eikenhout getransformeerd naar parket met een oud en doorleefd karakter met een warme uitstraling.

Di Legno, Italiaans voor ‘gemaakt van hout’

Het eikenhout komt uit verantwoord en duurzaam beheerde bossen uit Europa en bij voorkeur van de Franse eik. De vloeren zijn geselecteerd op rustiek eiken met gezonde(dichte) noesten zonder spinthout.

Dit eikenhout, gecombineerd met de vakmanschap van Di Legno biedt diverse toepassingsmogelijkheden. Het wordt verwerkt tot parketvloeren, plinten, trappen, meubels enz.

 verouderde houten vloeren

 

verouderde houten vloeren

Er zijn massieve of meerlagige vloeren. Massieve parketvloeren in diverse diktes en breedtes variërend van 70 mm tot 200 mm. Duo-planken met een toplaag van 6 mm en verschillende lengtes en breedtes. Lamelparket met een onderlaag van eiken of naaldhout. Met breedtes variërend van 138 mm tot 240 mm.

Parket vloeren in smalle en brede planken, stroken of motief vloeren.Leverbaar in patroonvloeren zoals blokmotief, hongaarse punt, visgraat, ladderpatroon etc.

Di Legno – grenzeloos inspirerend en eindeloos mooi

De vloeren van Di Legno worden behandeld met intense kleuren die uniek, apart en sfeervol zijn. Alle vloeren worden afgewerkt met olie. Daarnaast zijn er ook verouderde geloogde vloeren afgewerkt met witte of naturel olie, vloeren afgewerkt met grey finish of vloeren bewerkt met een segato lintzaag en afgewerkt met witte olie. Voor meer meer informatie over Di Legno kunt u natuurlijk ook op de site van Di Legno zelf terecht, bezoek dan www.dilegno.be.

Houten vloeren van Di Legno gelegd door ons

Zoals u onder kunt zien op de foto’s is uw verouderde houten Di Legno vloer bij ons in goede handen. Onze parketteurs zijn zeer ervaren in het leggen van deze kwaliteitsvloer en dat is te zien.

Dit bedrijf uit België is dé specialist in eiken vloeren, die de présence en gerijpte uitstraling hebben van een edel, doorleefd en vele jaren oud parket.

De fantastische vloeren van Di Legno gecombineerd met ons vakmanschap in het leggen is een garantie voor een wereldse vloer.

Di Legno

verouderde houten vloeren visgraat visgraat houten vloeren visgraat
Het begin van een visgraat vloer Visgraat met bijbehorende roosters Perfecte afwerking ook bij ronde objecten

Dit is een traditioneel vast gelegd parket Di Legno stroken vloer. Deze vloer is door onze parketteurs gelegd en en past perfect in deze moderne kamer. De stroken zijn 18 cm breed en 9 mm dik. De eiken Di Legno vloer is verouderd, geloogd, getrommeld en is afgewerkt met gesluierd witte olie.

Zoals u kunt zien hebben wij er bijpassende convectorroosters bijgemaakt en geplaatst. Deze roosters worden met de hand gemaakt en zijn in alle lengtes en maten te krijgen. Ook is deze Di Legno vloer goed te combineren met een plavuizen vloer.

Di Legno

Di Legno verouderde houten vloeren stroken Di Legno stroken houten vloer met rooster Di Legno stroken vloer met rooster2
Prachtige stroken Di Legno vloer Handgemaakt houten rooster Precies op maat

Dit zijn foto’s van een Di Legno visgraat gelegd door onze parketteur Jan-Willem. De visgraat heeft de afmeting 9 x 54 cm en is 9 mm dik. Rondom is de vloer afgewerkt met een 14 cm brede band.

De eiken Di Legno vloeren zijn verouderd en geloogd in Grey finish en afgewerkt met witte olie. Deze vloer is gelegd op een cement dekvloer met vloerverwarming.

Voor meer informatie over vloerverwarming klik dan hier.

Di Legno

verouderde houten vloeren visgraat verouderde houten vloer visgraat visgraatvloer met met openhaard
Prachtige verouderde visgraat vloer Stijlvol Een echte Klasse vloer
 • Een greep uit onze merken

  • Di Legno
  • Alfa
  • Forbo Flooring
  • Hak Wood
  • Hollandsche Vloeren
  • en nog veel meer...
 • Waarom Parket Exquisit?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Grootste showroom van Nederland
  • CBW gecertificeerd
  • Uitstekende service
 • Openingstijden

  Maandag Gesloten
  Dinsdag 10:00 – 18.00
  Woensdag 10:00 – 18:00
  Donderdag 10:00 – 20:00
  Vrijdag 10:00 – 18:00
  Zaterdag 10:00 – 16:00
     
     
  Koopzondag 7 oktober - geopend van 12.00 tot 16.00 uur
 • Contactgegevens

  Parket Exquisit BV
  Nijverheidsweg 12
  6662 NG Elst (Gelderland)

  Telefoon: 0481 377773

  privacyverklaring